logo

Продажба на Adda во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adda со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adda

3323 100

производители производ не може да се идентификува

664-AD2512MS-LF

CUST PN: MFR PN: AD2512MS-LF DC Blower 120x32mm ADDA Fans RoHS: Compliant ECCN: EAR99 / US HTS: 8414596090

664-D0624HBA72GLLF

MFR ПН: AD0624HB-A72GL-LF 60mm x 25mm 24VDC  документација

AB0612MB-A03

вентилатор

AB7205HX-GC3

вентилатор

AD 624 HB-A71 GL

brushless 24V DC 0,15a 6 * 6 * 2,5 вентилатор

AD0424LS-C50 (stock)

инвертер FAN

AD0612HBGA0GL-LF

60x10 12VDC W / CONN

AD0612MX-G76-T-LF

FAN 60x10mm 12DC Со Spd

AD0624HB-A71GL

Fan 24V 0.15A

AD1212LB-A70GL(HTC)

120*120*25mm, 12V, 2Ball Bearing, 1800RPM, 71.81CFM, 34.4dBA, 2wires, L:300+-10mm, no connector

AD1212LB-A71GL

AD1212LB-A70GL ou -A71GL

AD1224UB-F52

DC Brushless DC 24V 0,4A

AD1224UB-F52(FNCU)

brushless DC 24V 0,40A Fan

AD7515MB

Lüfter

AK1782HB-AT

AXIAL FAN

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ