logo

Продажба на Adder Technology во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adder Technology со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adder Technology

190901, VSCD3V

DVI-D двојна врска Машки - Машко кабел 2.0 метар

490053, CATX-PS2

Catx PS2 Computer Interface Module

490060, X100AS/R-EURO

CatX Userstation für VGA, PS2 und Audio MIT

490105,VSC24

USB A - USB B, кабел 2м

490131, X100-PS2/P-EURO

AdderLink X100 KVM Extender 100 mtrs PS / 2pc Интрастат: 85176200 Земја: GB

490296, X-DVIPRO-MS2

AdderLink двојна глава Extender, USB & Аудио

490335 ALIF2002P-EURO

AdderLink Infinity двојна: DVI, USB, аудио, Интрастат: 85176200 Земја: GB RS232 преку Gigabit пар ЕУРО PSU

490363 ALIF1002P-IEC

AdderLink Infinity сингл со SFP, пар Интрастат: 85176200 Земја: GB

X DVI-Pro CATx

Еден Link DVI-D, bidirektionales USB (ниска и fullspeed) и аудио-KVM Extender Постави

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ