logo

Продажба на Adlee во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adlee со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adlee

F300

Далечински оператор тастатура

INPUT 220VAC SINGLE PHASE, 2HP, 220VAC ,3-PHASE OUTPUT

AC мотор конвертор променлива фреквенција диск

TYPE:AEVF

фаза 3 90L рамка HP 2hp / 1.5kW 230/260 волти 3450 вртежи во минута Amp 5.5 / 2.8

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ