logo

Продажба на Adler Spa во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adler Spa со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adler Spa

3''-FP3

Побудувачкиот вентил (за кислород РЕД)

3''-FP3(NP511526-A105-N170A

ВЕНТИЛ погонот (за природен гас)

ASR322

Board, Limit switch assembly

DN 40 FJ2

Отпорни на топлина топката вентил

DN 40 FM2

Отпорни на топлина топката вентил

FP3 1/2”

Ball Valve

FT4-DN80-PN10

3 Way Compact Ball Valve,316L with PTFE seals

ITC-C-54

Свет вентил (CYCLOPENTHANE) NPS 1/2 "MANUAL

ITC-C-56

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 1 "MANUAL

ITC-C-62

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 2 "MANUAL

ITC-C-67

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 10 "MANUAL

ITC-C-68

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 6 "ПНЕВМАТИЧНИ

ITC-C-69

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 2 "MANUAL

ITC-C-70

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 1 "MANUAL

ITC-C-71

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 1/2 "MANUAL

ITC-C-72

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 1 "MANUAL

ITC-C-73

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 1 "MANUAL

ITC-C-74

Свет вентил (CYCLOPENTHANE) NPS 1 "MANUAL

ITC-C-75

Вентил (CYCLOPENTHANE) 6 "

ITC-C-76

Вентил (CYCLOPENTHANE) 1/2 "

ITC-C-77

Вентил (CYCLOPENTHANE) 1/2 "

ITC-C-78

Топката вентил (CYCLOPENTHANE) 1/2 "ПНЕВМАТСКИ

RSTSTPF1040

Вид на Dichtungssatz F 1 - DN 40 Тефлонски места

RSTSTPF1050

Во собата на потрошни делови направени од PTFE за преку-топката вентил тип Ф1 DN 50

RSTSTPF1080

Во собата на потрошни делови направени од PTFE за преку-топката вентил тип Ф1 DN 80

TPF1050

замена комплет вентил 2 "Bola NPT Модел FB1

type FA2 DN 50 A300 UNC TV ES.CRIO 304+420

VALVE: BALL,SIZE 2 IN (50MM), DESIGN RATING 150LB, CONNECTION RF FLANGE,BODY MATERIAL SS,PORT FULL,TYPE WAFER,SOFTGOODS PTFE,CONFIGURATION STRAIGHT,P/N FA2

VT5CC040DTP-X-BOHRUNG

4way valve Material: SS

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ