logo

Продажба на Adlink во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adlink со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adlink

AC-DC ADAPTER 60W

Power adapter (60w)

ACL-102100-2

Pre-wired cable (100-pin, 2M)

ACL-10568-2

Pre-wired cable (68-pin, 1.8M)

Adlink Martrix MXE-1010(G) Memory 1GB,

industrial computer with 3 x 1 GB Ethernet ports, 1 х 2.5” SATA SSD 32GB 4 х USB ports 2 x RS232/422/485 ports, 2 x RS2323 ports 1 x Compact Elash Slot

DIN-68S-01(G)

Termination board (68-pin)

HSL-4XMO-CD-N

Motion Control Modules

HSL-4XMO-CG-N

SERVO MOTOR AND DRIVE for HSL-4XMO-CG-N, HSL-4XMO-CD-N

MNET-4XMO

SERVO MOTOR AND DRIVE for MNET-4XMO / MNET-4XMO-C

MNET-4XMO-C

Motion Control Modules

PCI-7432G

Digital I/O card (32 DI / 32 DO)

PCI-7856

Motion Control

PCI-8254

Motion Controllers

SERVO MOTOR AND DRIVE for PCI-7856

SERVO MOTOR AND DRIVE for PCI-7856

SERVO MOTOR AND DRIVE for PCI-8254

SERVO MOTOR AND DRIVE for PCI-8254 card

CPS-H325/AC

Модул за напојување

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ