logo

Продажба на Ador Powertron во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ador Powertron со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ador Powertron

8320-01-09-2010

TRANSFORMER, DC, 100kVA, 5001-0003-16-52 / 04 ADR Powertron to DOR-CORONASER NO: 8320-01-09-2010AC INPUT VOLTAGE 400VAC INPUT CURRENT 249 AMAX. SDI OUTPUT V 99.6DC OLTAG 100 KV (P) 1000 mA DC OUTPUT CURRENT (AVE) MA Anipe 55FLUID TYPE (non-PCB) with IEC 296-1

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ