logo

Продажба на Ados во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ados со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ados

A200E 2B

230 VAC, 50 /     60 Hz, 15 VA

ADOS 592 TOX CO

Гас предавател со хемиско ќелија и филтер за сузбивање крос-чувствителност

CCX 30

Stainless Steel Compression Load Cell (Domed Top Version with swivel cap)

CRB50

компресија мобилен носивост од 50 тони, должина на кабел 5 m

GTR 196 AL (TOX) O2

Sensorelementkapselung елоксиран алуминиум - Гас предавател со хемиски мерниот ќелија за откривање на кислород, за монтирање во nirmaler средина IP 54, за Anschlass на евалуација ADOS. Моќ 15VDC - 30 VDC Излез: 4-20 mA, три - основни технологија Мерен опсег: 0-21% О2 по волумен

GTR 196 EX (TGS) HC

Hydrogen to Atmosphere Transmitter

GTR 196 VA (TOX) O2

Sensorelementkapselung нерѓосувачки челик - гас предавател со хемиски мерна ќелија за откривање на кислород, за во нормална средина, IP 54

KOF 3

The mounting plate

OSX3

оптоварување ќелија

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ