logo

Продажба на Advance Valves во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Advance Valves со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Advance Valves

BFPJ08082604-2"

2"150FF Wafer pattern NB Butterfly

BFPJ08082604-4"

4"150FF Wafer pattern NB Butterfly

BFPJ08082604-8"

8"150FF Wafer pattern NB Butterfly

BFPJ08082605-10"

10"150FF Wafer pattern NB Butterfly (With relevant certificates)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ