logo

Продажба на Advanced во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Advanced со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Advanced

GPR 1500

КИСЛОРОД предавател

P/N: BT3200 S/N:M39091476

Напредна литиум-јонска батерија на полнење 2200mAh 3.7VDC P / N: BT3200 S / N: M39091476

MX-5201V1

Јамка Однесува пожар контролен панел

Mx-5201V 2

Јамка Однесува пожар контролен панел

Mxp-512

Верзија за печатење

UP-001

Драјвер за печатач кабел

Mxp-503

Стандардна мрежна картичка

20-VCP100Adv

Интелигентна адресибилен повик Point со база

20-VMMI100Adv

Интелигентна адресибилен Мини влез модул

20-VMMC100Adv

Интелигентна адресибилен мини излез модул (Sounde

20-VMCZ100Adv

Конвенционален контролен модул зона

20-VMMC120Adv

Интелигентна адресибилен Мини излез модул (За да биде

20-LV100Adv

Интелигентна адресибилен Оптички детектор на чад

20-LV350Adv

 Интелигентен Адресибилен Детектор на топлина

20-LV200Adv

 Интелигентна адресибилен Комбинираната (МАНУ-топлина) Det

20-VB100Adv

стандард База

BS576

Flasher со база

CWSS-RB-S7

Поздрав Flasher (со внатрешна база)

Sounder Motor Driven

Поздрав на моторен погон

WCP3A-R000SG-K013-01

Надворешен пожар Предупредување Батон IP67 со адреса Mod

6500R

Конвенционалните зрак Тип на детектор на чад со Одразуваат

Orbis OH-53027

Конвенционалните екс-Доказ Комбинираната (МАНУ-топлина) Откривање

MB- 50018

база за OH-53027

Ffe UK Infrared Flame Detector IR5

 Екс-Доказ IP66

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ