logo

Продажба на Ae&t во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Ae&t со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Ae&t

F100BX024-2

HORN и светло РЕФ F100BX 24VAC / CC ORANGE ДОЛЖИНА

MINI TL 024 2

HORN + ФЛЕШ LENGT 100dB, 0,5J, 24V КЗ, ORANGE ДОЛЖИНА

T1050249 - old code; T105024 - new code

SIRENE ЕЛЕКТРОНСКИ TONALARM РЕФ. T105N, DB 105, 18-30 VDC

T105024

електронски сирена

PMFLED0242

Светлото што трепка

L101HLED0243

Висока осветленост LED блиц светлина

L101HLED0246

Висока осветленост LED блиц светлина

L101HLED0242

светилка

L101HLED0244

Висока осветленост LED блиц светлина

PBV220100242

LED блиц

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ