logo

Продажба на Aerovox во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aerovox со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aerovox

400 VDC 1 POS-NEG Obsolete

Кондензатор, 800 μf ± 20%, ALP22A 1025 DE, 40/085/56

ALC22A1039

CONSENSATORE 470UF

CGZ 6300 MFD 400 VDC 

CGZ 677 632 0041 T400 X 5L 3PD P-502 кондензатор

N50H2511G30A4

Impulskondensator 1,14 μF 2500 V

P50G3707YJ1-OBSOLETE!! Replaced with "Z50S3707N01N"

CAPACITOR,MTR RUN,7.5MF,370VAC,OVAL CAN CAPACITOR,MOTOR RUN,7.5MF,370VAC,OVAL CAN,3-1/4IN HT X 2-1/16IN WD X 1- 15/64IN DP,QUICK CONNECT

Z50S3707N01N

Кондензатор на напојување

Z64S3740W85A1

CAPACITOR,MTR START/RUN,35/5UF,370VAC CAPACITOR,MOTOR START/RUN,35/5UF,370VAC ,FLAT OVAL ALUMINUM,3-3/4IN HT X 2-13/16IN WD,QUICK CONNECT

Z93S2848PN

48uF / 280V, 1.75 инчи овална

Z64S3740W04

35 + 5uF / 370Vac

Z93S4824PN

24uF / 480Vac кондензатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ