logo

Продажба на Aesseal во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aesseal со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aesseal

CARTEX-DN/50-00 Q1Q1KMG/BQ1VMG

MEKANIK SALMASTRA / DISP 50мм

SS - PUT80 - RR - 80mm

Лизгачка механичка заптивка до портата за 8A блендата

SS - PUTЕ - ZD - 150mm

Механичка заптивка за завртка подвижна 4

SS - PUTЕ - ZD - 170mm

Лизгачка механичка заптивка за стругар exctractor 3G

SS - PUTЕ - ZD - 135mm

Механичка заптивка за подвижни 5

S - SP040Т - YQ -290mm

Знак за вадење управувано вратило (еластомер)

S - SP040Т - YQ -380mm

Печат на управувано вратило на аспираторот (еластомер)

S- SP040Т - YQ -490mm

Печат на управувано вратило на аспираторот (еластомер)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ