logo

Продажба на Afag во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Afag со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Afag

11004987

шок амортизерите

GMK20

Волумен

LM 16/60 (11001865)

линеарна модул

LM 20/200

Linearmodul

LM 16/30 (11001864)

линеарна модул

ZA 20/25

Zwischenanschlag

11001697

Rotationsmodul

044453.115052.006

Туркање

HLF25-M

линеарен транспортер

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ