logo

Продажба на Afp Transformers во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Afp Transformers со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Afp Transformers

14374

700 HP мотор

TRANSFORMER 6000 KVA

Возводно напон од 10 kV Низводно напон, 400V ТРИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ