logo

Продажба на Agip во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Agip со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Agip

Alisma 32 PV

PRESERVATIVE OIL

OSO 15 (1 canister - 19,90 liter)

хидраулично масло

ENI OSO S 46

Нафта

ACER 800

нафта

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ