logo

Продажба на Agramkow во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Agramkow со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Agramkow

011-7040003

MONOMETER 1.9 BAR, BRAKE FILLING UNIT

011-8786655

PRESSURE GAUGE, AIR COND FILLING UNIT

036-3215400

VALVE TERMINAL

062-0002200

Евакуација заврши слајд вентил

062-0002201

ПОПОЛНУВАЊЕ слајд АРМАТУРИ

645-010043B

рачен вентил Излезни

EST900S

electrical testing device

EST900

АПАРАТИ ЗА ТЕСТЕР

HLD 5000 WITH SMART PROBE

REFRIGERANT LEAK TESTER

HYTEST D

GAS LEAK by control.device (FOR HYDROGEN NITROGEN MIXTURE)

PROTRACE

Device

PROTRACE FLOW

FOLLOW TEST TESTER

R13A 2HK -2,6 L

тест контејнер

SARAMX-2

CHARGER IN GAS-BARCODE SCANNER

VACON 0

COMPLETE VACUUM HOSE STATION-4

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ