logo

Продажба на Agrichema во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Agrichema со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Agrichema

02812-02135

Турко-Gly-прстен во кодот на производот белешка DN 100-2 променети

02830-50001

Печат DN 100-f Капак AVE-Топ, 240 x 132,5 x 2 mm

03220-01021

Неповратен вентил R 1/2 "месинг

03228-04021

Придушувач R 3/4 ", Свети galv. Со жица решетката апликација

03255-02020

solenoid 3/2 220V 50/60HZ 110V DC Z160900081

03255-02074

Насочен вентил за контрола, 3/2 начин насочен контрола Клапан 24/48 VDC, -50 ° C / 120 ° C, пилот вентил со СС сидро,

03256-00004

Додатоци 3/2-начин вентил поправка / печат комплет ж.к.. за Електромагнетниот вентил Тип BB -40 ° / + 120 °

03256-01012

3/2-начин вентил BB 110-240 V / 50-60Hz, -40 ° С до + 120 ° C

03256-01013

3/2-начин вентил BB 110-240 V / 50-60Hz, -40 ° С до + 120 ° C со приклучок

03256-01015

3/2-начин вентил V BB 110-240 / 50-60 Hz, до + 120 ° C

0331 C2 0 FPM MS

SELENOID VALF-FLANSLI PDN 12BAR, 230V, 50-60HZ 8W

0340 D12.0

статии: 03256-01011 3/2-начин вентил за контрола на 230-240 V / 50-60Hz, -40 ° С до + 120 ° C

10225-21017

KIT Pressure Valve Shock Blower TYPE SB-V 03255-02011-230V/50-60HZ 3/2 way-valve GR, Sikobetic 0.5 liter 110-240 V/50-60Hz -50 to +120 c

10226-01012

Agrichema 3 / двонасочен вентил

10228-04703

LONG NIPPLE ASSY

10235-05004

Стоп прстен DN 100 "H" посебен квалитет 704 NH, за AVE-Топ

10260-02003

3/2-Wege-Ventil GR mit Sikobetic 200-220 V / 50Hz, 200-240V / 60 Hz, 110 V / DC-50 ° / + 100 ° C.

10270-00003

Контејнер / компримиран воздух резервоарот 0,5 LTR. O108 x 110, 10 bar, 2 x 1/2 " Кобалт сина Sikobetic

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ