logo

Продажба на Agusta во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Agusta со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Agusta

17MW1001-7

рЕСИВЕР ПРЕДАВАТЕЛИ

TYPE:02 CA05.01691,N.2007100383285,220-240 V,50HZ,1050W 0,9 MPA MAX

Refrigerante R404A 0,550 kg,CI.T IPX3,Mod. GM 250A

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ