logo

Продажба на Aichelin во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aichelin со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aichelin

1000-710-7-85-XXXX-1 

Подножје за внатрешниот електрода на 02 сонда

1102663

PROCESS CONTROLLER KS98/2 TEMP+CP-CONTROLLER 2 RELAY+2X20MA DP-INERFACE

120276

се користи за печки за третман на топлина во Длес / Дрк

37010802 SW 502

CODE MABEC PSA.X254101871, clapet

684 010

diatomitgreib 20кг

686 200

срам видра малтер 40kg

686 229

ausstreichmasse 1.5k

707 210

режач камен Pos.98

716 970

segemt крај ѕидот (напред) Pos.90

716 978

segemt крај ѕидот (заден) Pos.91

801572

се користи за Dles / DRK видот на термичка обработка печка

M 55401-A2 

влажност сензор за термичка обработка печка (Вклучувајќи и две метри кабел)

1089979 (1104155)

Муфел таванот навивачи ДЕЛ

1105443

контрола на температурата сигнал уред

1134953

сигналист

1106539

мерење засилувачи

MF31550/B 35-15-02

база на скара

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ