logo

Продажба на Aihara Electric во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aihara Electric со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aihara Electric

1Q-1KVA380,400,360V/100,115,120V

ТРАНСФОРМАТОР

4YSB-500

   Потенцијални трансформатор Моќност: 0,5Kva, примарен напон: 420/440/460 / 480VAC                         Секундарен напон: 200 / 220VAC, класа на изолација: E                         Димензии: 153x145x156mm - фаза - Ладење: Сува Природна                         Намотување Тип: Посебен - Херметичка: Оклопни - Поправање: Болт - Термички Класа: Е  

SR-200

трансформатор

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ