logo

Продажба на Air Torque во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Air Torque со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Air Torque

# AT301U S12A MILL 00

FLUIDIZING SAND ВЕНТИЛ

# AT301U S12A MILL 01

FLUIDIZING SAND ВЕНТИЛ

SC00150-6UF07F1022AZN

побудувачкиот

06009710

побудувачкиот

06365739

Двонаменски 0-90 степени стандард серија

06521122

Dichtung_DN125_PN8.4_5MM_EPDM

4" CL600

pneumatic actuator,Double acting,sizing at 5 bar,complete with extra SS bracket & SS coupling

451HSPFK AT451

Побудувачкиот ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ДЕЛОВИ СЕТ

AEDR015AE1/2G

(За автоматизација на единица која се состои од парче 3. Од нерѓосувачки челик топката вентил 1,4408, 1/2 ", целосно создаден, Навој крај со ISO прирабници F03 / SW09, PN 63 и двојно дејство побудувачкиот DR00015U F04 / 11AZ)

AESC060AE3/4G

(За автоматизација на единица која се состои од парче 3. Од нерѓосувачки челик топката вентил 1,4408, 3/4 ", целосно создаден, Навој крај со ISO прирабници F03 / SW09, PN 63 и еден дејство возење SC00060-6 F05 / 14A)

AT 0S7050A

pneumatic actuator w. 3-Way Valve ½”

AT 101 D B F05/N-D-14

Dichtung_DN65_PN8.4_5MM_EPDM

AT101 DB F04-N-D-14

Fire Damper Actuator

AT201 D B F05/F07-N-D-14

Dichtung_DN80_PN8.4_5MM_EPDM

AT201 DA F05-F07-N-D-17

0-90 ° двонасочна 2-1 / 2 "топката вентил   Пневматика ASCO G551A001MS 24V DC

AT201U DA

PNEUMATIC CHANGE OVER VALVE, EN ISO 5211: F05 + 07 N 17 DS

AT251S12

PNEUMATIC ACTUATOR VALVE,OPERATING PRESSURE MAX: 8BAR, TORQUE AT 6BAR, MAX Nm 65,8, MIN Nm. 44

AT251U

пневматски побудувачкиот

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ