logo

Продажба на Airax во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airax со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airax

588432-92220-92220-0750N

ШОК гас "Rayflex" Раса: 100 T

588585-250N

амортизерите

7000249301A0

затка

588534.00

изворот на притисок на гас

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ