logo

Продажба на Aircom во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Aircom со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Aircom

422.12

Мембрански притисочен Мерач Опсег: 0 до 16mbar

AIRGO90063

ПВЦ BLUE 90 ° E Ние Ø63DN50

AIRMAO50

ПВЦ BLUE MANSON Ø50DN40

AIRTE063

BLUE 90 ° ПВЦ Т Д Ние Ø63DN50

CC09030

Piston 14005 for balancer SN 6021 W0200120, 90Kg - 7 bars

DA 4205

пиштол за прскање со боја

DSP-DB5 10/50

Прекинувач на притисок за низок притисок, Прилагодлив

MA5002-02

Манометар Опсег: 0 до 2.5 bar

PQ2EE-10

Пропорционален регулатор на притисок, G1 / 8, 0 ... 10 бари,0-10 V, 24 V DC,

PR033-1000

вентил AirTronic пропорционален притисок

PRA02-0100

propventil Kusters Machine No:150-80306-09-38Stück Nr:P03-B2 Ident Nr:3558 9142 8

PRA100-1000

пропорционална вентил

PRA10-1000

Prop.ventil, G1 / 8, 0-10 V, 0 ... 10 bar, 24 V DC, излез реалната вредност 0-10 V

R10-02D

регулатор на притисок

R10-04A

Регулатор на притисок Излез: 0,2-1,8 бар

R41-CC-R

регулатор 2 "

RGDJ-04A

Низок притисок РЕГУЛАТОР Излез: 2 - 16mBar

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ