logo

Продажба на Airflex (Eaton) во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airflex (Eaton) со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airflex (Eaton)

¼“ BSP

Druckluft-Gelenk

16 CB 500 90 146234 F

Леи различните стрмни сет / Kit

90 145106 BQ

(Rotordichtung / Rotorseal TYP B3)

90 146234 D für 12CB350

Носете комплет делови

8 CB 250 (90 145096 JT)

AIRFLEX елемент

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ