logo

Продажба на Airflow во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airflow со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airflow

05620

Micromanometer PVM 620 За мерење на притисок, брзина, проток со податоци сеча функција. USB конекција на компјутерот.

PS 1.6/2 UC

output filter

PVM 620

Mikromanometer

58056 Type AP 312

Универзална напојување

55161

Запечатување приклучок за мерење на отвори (пластика)

55162

Запечатување приклучок за мерење на отвори (пластика)

55163

Запечатување приклучок за мерење на отвори (пластика)

58020

ДУО полнач за батерии мињон NC / MICRO

27501

Торбичка за PVM

06001

цевка Pitot

22462 Type TA 465

Мултифункционални метеометер

22463 Type TA 465-P

Мултифункционални метеометер

27460

Торба за носење за TA465

05736

RH-сензор

22465

Топлинска метеометер сонда 960

22466

Топлинска метеометер сонда 962

22467

Топлинска метеометер сонда 964

22468

Топлинска метеометер сонда 966

22470

Ротирачки чаша метеометер сонда 995

25070

Телескопски прачка за неиздржана метеометер сонда

26116

Волумен школка проток

26115

Volumenstromhauben Постави

22483 Type K

температура на површината сензор 792, тип K

22484 Type K

Температурата на воздухот сензор 794, тип К

22475

Внатрешни Квалитет на сондата 980

22476

Внатрешни Квалитет на сондата 982

06200

пилот цевка

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ