logo

Продажба на Airmat во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airmat со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airmat

A0210043

(N - 50 x 10 x 20 x 60) D модел 76 челик

BELUFTER EX WW

00 02 63 1 кодирани за опрема EXNG модел 152 Алу

PLATTSCHLAUCH

Соодветна опрема законик бр A0002631 (Modell 152 EXNG Alu)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ