logo

Продажба на Airsweep Systems во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airsweep Systems со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airsweep Systems

VA-12, R 1 ½“

air cleaning valve,AIRSWEEP ASSEMBLY WITH MOUNTING COUPLING AND LOCK COLLAR,CARCON STEEL CONSTRUCTION.MAX PRESSURE:100 PSÝ.MAX TEMPERATUR:600F

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ