logo

Продажба на Airtac во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airtac со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airtac

10.DMD.80025 SE80X25SG

Стандардна цилиндри / ISO 15552 / двојно дејство / со магнет со можност за прилагодување на амортизацијата / Боре 80 mm / Темата G 3/8 / мозочен удар должина 25 mm / работен притисок 1 - 10 bar / температурен опсег -20 ° C - + 80 ° C / Клипот прачка навој M20x1,5 / Материјал: домување Алуминиум, клипот и клипот прачка печат TPU, Клипот прачка стврднати челик тешко хромирана,

10.DMD.80050 SE80X50SG

Стандардна цилиндри / ISO 15552 / двојно дејство / со магнет / со можност за прилагодување на амортизацијата / Боре 80 mm / Темата G 3/8 / мозочен удар 50 mm / работен притисок 1 - 10 bar / температурен опсег -20 ° C - + 80 ° C / Клипот прачка навој M20x1,5 / Материјал: домување Алуминиум, клипот и клипот прачка печат TPU, Клипот прачка стврднати челик тешко хромирана,

200M-2FPT

Electromagnetic valve base

200M-3F

Electromagnetic valve base

2V025-08AC220 0-10

0-10 бар вентил

3L210-08

вентил

400M-2F

Manifold Block/FRZ;

437.154 F-SE80-CB

Завртување clevis Вид на CB за стандард цилиндар со Дијаметар 80 mm / ISO 15552

437.223 Gelenkauge Typ Unit für Normzylinder mit Kolben 80/100

Gelenkauge Typ Unit für Normzylinder mit Kolben-ø 80/100 mm / für Kompaktzylinder mit Kolben-ø 100 mm / Kolbenstangengewinde M20x1,5 / mit Schmiernippel

4F210-08L

Foot Switch

4L210-08

Притисок: 0 ~ 8,0 бар

4M 210-08

Solenoid Valve Pressure : 0,5-8 MPa

1EDE834

solenoid control valve

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ