logo

Продажба на Airtechnics во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airtechnics со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airtechnics

F25-15020

air Curtain Qхл.=12.5кW, Qот.=14кW, 2700m3/h, 765W, 3.33dB, 1500/460/260mm, 60kg, управл. EXV-5.0E1

F25-20070

B2000E 36 kW / воздух штала електрични ветрот Сандаче B 9000m³ / h, 36kW со Regulat. МОТ., 230V / 50Hz, 1,76kW / 8A 2 метар широк

F25-99003

(TV1 -Temp.-Regler mit Anlegef. und 3-Wege-Ventil (M30x1,5) Ventilverschraubung: DN20 Zubehör für Türluftschleier)

F25-99006

(Schwingungsdämpfer für Türluftschleier Vibration dampers M8)

F25-99019

(Wandkonsole 38/40 640 Zubehör für Türluftschleier)

F25-99034

(MV1 - elektr. Magnetventil Anschluss: 3/4" (230V) Zubehör für Türluftschleier)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ