logo

Продажба на Airtecnics во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airtecnics со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airtecnics

000000001 GDSG9 146X188R L30-B1

GDSG9 146x188R L30-B1 (Nachfolger +++ Ersatzventilator für WINDBOX EC 2000 2P54)

RG 3000 E

Ceiling Cassette Air Curtain, 300cm, 30kW

ACT-SPX-1

, Топла вода и воздушни завеси; 29,16kW Капацитет на греење, 1250L / s проток на воздух, 220V / 50Hz / Монофазен мотор

ACT-WHE-1

Топла вода воздушни завеси; 29,16kW Капацитет на греење, 1250L / s проток на воздух, 220V / 50Hz / Монофазен мотор

ACT-WHE-2

 Топла вода воздушни завеси; 29,16kW Капацитет на греење, 1250L / s проток на воздух, 220V / 50Hz / Монофазен мотор

RG 2000 E

Concealed Ceiling Air Curtain, 200cm, 30kW

F25-20920 ZEN M 2000P

Воздушна завеса Зен

F25-99006

(Schwingungsdämpfer für Türluftschleier Vibration dampers M8)

L 230 CX - 3M

амортизерите побудувачкиот

MAX 6P

Воздушни завеси PWW 80/60 21000m³ / h, 127kW со Regulat. МОТ., 230V / 50Hz, 2,04kW / 8,88A

RHL 4P

Воздушни завеси PWW 80/60 14000m³ / h, 85,9kW со Regulat. МОТ., 230V / 50Hz, 2,24kW / 10,8A

VARI G 2500 E

10.7 / 21.3 / 32kW електрични Вари-G воздухот завеса 6475m³ / h, 10.7 / 21 / 32kW со Regulat.

VARI M 2500 E

6/12 / 18kW / Luftschleier 4625m³ различни електрични-М / В правила 6/12 / 18kW МИТ.

ZEN G 2000 E

воздушни завеси

AIRCOR37350

RDAM M 2000 E

AIRCOR37430

RDAM G 2000 E

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ