logo

Продажба на Airtek во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airtek со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airtek

DBET-060

TEMPERATURE SENSOR

GR 300 - 15 - C3 - G

 AIR РЕГУЛАТОР

VALVE,SOLN,1/8 IN X 3/64 IN PS,

Вентил електромагнетниот, 1/8 во X 3/64 во PS

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ