logo

Продажба на Airtrol во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Airtrol со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Airtrol

F4200-100FM

прекинувач на притисок

F4200-100MM

pressure switch, Spare part for a mass spectrometer

F4200-100PT

Минијатурни прекинувачот притисок, 1/8 "ПНП, 0.07 ... 7.0 bar, пластика, макс. 8 bar

F4300-15PT

Switch Electric Switch

PP700-60FM

AIR VALVE SWITCH

PP701-100PT

Luftventil

R900-90WS do not take this price TASK 168584

Sub-Miniature Precision Regulator ,Output Range 0-90 PSI ,Supply Pressure 1-150 PSI.

RV-5300-60WK

Ограничувач на притисок

TINYTROL® MINIATURE AIR SWITCH

Rating: 2 HP @ 240 VAC; 1 HP @ 120 Vac; other ratings up to 25 AMPS available. Material: Acetal body/acetal mechanism; silicon rubber diaphragm; stainless steel screws and springs.

VP701-30FM

AIR VALVE SWITCH

VP-701-30-PT

Vacuumschalter

F4300-100FM

Прекинувачи на притисок

R900-90MWK

регулатор на притисок

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ