logo

Продажба на Akamatsu во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Akamatsu со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Akamatsu

DF 100

ONIKAZE тежок пушач HVS-100

FU-100

ONIKAZE тежок пушач HVS-100

FU-150

филтер

RF-100

ONIKAZE тежок пушач HVS-100

FU-220

филтер за HVS-220

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ