logo

Продажба на Akm во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Akm со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Akm

44612 P/N M600390

Dial Type Thermometer With 2 Contact

AKM345-00237158

Winding temperature indicator,Four switches, measuring and switching range: 01, bulb type 15, capillary length: 6m

AKM345-00237947

WINDING TEMPERATURE INDICATOR,SCALE:0 - 150⁰C, 2 MICRO SWITCHES, CAPILLARY LENGTH: 6 MTR, TYPICA L SR. NO:771589

AKM345-00239565

Oil temperature indicator;Two switches, measuring and switching range: 04, bulb type 15, capillary length: 6m

AKM345-00242050

OIL TEMPERATURE INDICATOR

AKM43E-ACCNR-00

Trim press servo motor Series Brushles

AKM73P-ACCNR-00

Chan rail servo motor Series Brushles

CF-SS-RHGE-18

Akm кабел

CP-SS-G1HE-18

POWER CABLE 18 M

CP-SS-G2HE-06

POWER CABLE 6 M

OTI-34

индикатор Tranformer температура на маслото

S30301-NA.

Kollmorgen Drive 3A 480v

S62000-NA

S600 series brushless servo drive, 240/480 VAC, rated 20 amps continuous Kollmorgen Drive 20A 480v

WP923

Temperature Sensor (on a gearbox) Double switches – low temperature and high temperature Thermocouple diameter of 17mm (0.685”) Thermocouple length of 114mm (4.5”)

WTI-35

Ликвидација покажувач на температурата

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ