logo

Продажба на Akyapak во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Akyapak со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Akyapak

AKM250X2,5

бр 298 1998 година

APK 240

standart donanıma sahip

APK-35

круг цевки капа 60,3mm Цена sinl сол; no.35049 машина

ASM S3050X190

Ma.-Nr. 5063 макс. Работна ширина 3000 мм 1998 година

DRIVE COG FOR MODEL : AKM 125-1-25 S/N 453

Production Year : 1999 Motor : 1-1kw Voltage : 380V Frequency : 50hz

ITEM NO: 38 DISLI

ASM / s Топ 140  Сериски бр. 5068/1999

PORTABLE BEADING MACHINE

Portable beading machine (Approx. 35kgs), Bead Size : 6mm & 8mm (Max Thickness : 0.8mm GI Sheets)

POS 22

um die untere Welle der Sickmaschiene

PROFIL VE BORU BUKME MAKINESI

model onerileri lutfen

SPARE PART NO:41

за 3-ролна виткање машина КАКО 90-10 / 3, 0 сериски број 2007./.5387 (од резервни делови планираат FPR типот на машина со мотор)

STANDARD DISTANCE RINGS

1 сет = 3бр 11mm, 17mm 3бр, 3бр 21mm Диа: 75mm

Ø 25 for APK 35

цевка мувла

Ø 30 for APK 35

цевка мувла

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ