logo

Продажба на Albacut во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Albacut со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Albacut

AOG -300-DR CODE: 04PM-600

Oxy-сечење факели за CC, PITESB / D 50-500

HS 06CM700

BURNER HEAD;IDENTIFICATION HSC-300, FUEL METHANE + oxygen

HSC-300; 06CM709

Cutting torch 380mm wide, connection type 3 / 4Х5 / 2Х3 ", L = 550mm,

LIMIT CUTTING, HEAD HSC-300

CUTTER, geseous ; Size designation 380 mm, connection type 3 / 4x5 / 2x3 "AUTOMATIC CONTROL METHOD, 550 mm long, 300 mm

N.100723.U

HS 06CM700; HSC-300, cutting nozzle ALBA MODEL HSC / 300 04PM752

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ