logo

Продажба на Albert во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Albert со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Albert

SGT 150 GO-1-24-0-III/1-S

приклучок за завртки СТРКЕ: 600

ANR 223123 (SGT150/8)

брзина на вретеното

SGT50GU-1-6-0-I-S

Вертикална опрема

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ