logo

Продажба на Alcatel во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alcatel со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alcatel

068189

Centering ring with seal

083264

Clamp

3BN67159AB

Базната станица 4070EO IBS надворешно ЕВРОПА

4028

Connecting cable

4029.

Connecting cable

786368

plug valve

AA26422

MAINTENANCE GASKET FOR VACUUM PUMP 2012A (205 RLEHSZN 1012)

ALCATEL MOBIL 400 DECT

DESKTOP CHARGER

OS6450 P10-L

OmniSwitch

ARL-4460

Вакуум пумпа

103911

 КОМПЛЕТ МАЛИ

103904

Големи KIT

OS6865-P16X-EU YAYAT

Прекинувач за етернет

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ