logo

Продажба на Adixen во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Adixen со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Adixen

066692

Керамички лого ATP150C

103566

Кабел за напојување ЕВРОПА-2M вакуум мерачот кабелот 1mm2

104979

KIT за големи комплет одржување вакуум пумпа C1 РВП 2021

112649

AP2004 мерач DN16 KF 0 / + 10V SP пиран сензорот за вакуум

112661

Комбинација топла катода / мерач на кристали

112711

приказ вакуум сензор ACS2000 канал за контрола 1

112752

Мерач / контролен кабел A2000 L 5M-индекс сензор кабел за поврзување

200029

T.MOLEKULER POM.YAGI

2012A052611H

ПОДЛОГА пумпа Tamir КТ.

2033SD 233SDT1HWMNX

UT2033ASH, PUMP US 3 phase motor, High voltage Serial AM689723

221C1THEM

РВП 2021C1 масни вакуум пумпа

APC 15

Vacuum pump

ASM 142

Хелиум пропуштање детектор

ASM 182T

Хелиум пропуштање детектор

ASM 192T

Хелиум пропуштање детектор

ATP150/400/900 YENI KODLARMIS

Маст шприц за турбо-молекуларна пумпи

ATP150C

РЕФ 066 692 керамички лого

H23111

АТП-1500C ISO 100-K воздушно ладен турбо moleküler pompa

U0RS1A10B820

Helium leakage detector

103911

Печат комплет за SD серија

119 594

кабел

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ