logo

Продажба на Alcatel-Lucent во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alcatel-Lucent со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alcatel-Lucent

3GV27016AB RJ11/RJ11 3 M CABLE WITHOUT POWER SUPPLY

S0 терминал адаптер за Alcatel-Lucent 9 серија телефони - компатибилен со рефлекси (tm) серија

3GV27016AB S0 INTERFACE FOR ALCATEL-LUCENT DIGITAL PHONES - COMPATIBLE WITH REFLEXES™ RANGE - RJ11/

S0 терминал адаптер за Alcatel-Lucent 9 серија телефони - компатибилен со рефлекси (tm) серија

3GV27061TC OBSOLETE, alternative 3GV27061TB

PHONE ICE BLUE# IP TOUCH 4038 6 LINES GRAPHICAL DISPLAY# 4 DIRECTIONS NAVIGATOR# 10 SOFT KEYS# HANDS FREE# QWERTY ALPHABETIC KEYBOARD# COMFORT HANDSET# HEADSET JACK# PC CONNECTION#WITH POWER SUPPLY

6850 OMNI SWITCH

Alcatel 6850 Omni Switch

Alcatel Temporis Mini Slim

The ultra-compact corded Wall Mountable Phones Alcatel Temporis Mini Slim

IP TOUCH 4028

PHONE EXTENDED EDITION URBAN GREY, 4 LINE GRAPHICAL DISPLAY, 4 NAVIGATOR, 6 SOFT KEYS, HAND FREE, QWERTY ALPHABETIC KEYBOARD, COMFORT HANDSET, HEADSET JACK, PC CONNECTION, WITHOUT POWER SUPPLY

OMNIPCX OFFICE RICH

Communication Edition for at least 80 users

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ