logo

Продажба на Alcatel Vacuum Technology во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alcatel Vacuum Technology со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alcatel Vacuum Technology

068189

O-RING центрирање DN25

068228

O-RING центрирање DN 16 (FPM)

068229

O-RING центрирање DN25 (FPM)

068230

O-RING центрирање DN40 (FPM)

068349

O-RING центрирање DN 100 (FPM)

068372

Прирабница DN25 флексибилни црева, 1000mm

068433

O-RING центрирање DN100

068563

DN25 / DN25 DIN EN Херцеговина

083264

Стегач ALIMINYUM DN20 / DN25

083267 DN32/DN40

Стегач АЛУМИНИУМСКА DN32 / DN40

083333

Стегач АЛУМИНИУМСКА DN10 / DN16

087166

O-RING центрирање DN 20 (FPM)

200029

Подмачкувач за ATP150 / 400/900

303005

DN40 / DN25 REDUKSIYON

303027

DN25 / DN25 D ако 90 °

786368

DN25 вентил-специфични, 10A-3

786557

Пеперутка вентилите DN40, 10A-8

A461237-100

АТП 150C CABLE-600T Законот меѓусебни врски

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ