logo

Продажба на Alce во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alce со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alce

100/5A

AMPERMETRE

250/5 A CL 0,5

струјниот трансформатор

34,5/0,1

КВ. Kilovoltmeters да

AB12-MA

12 KV. 200/1 A. 5P20 7,5 VA. О: 16KA./1sn

ADB30

0,72KV. 100/5 A. KL: 1 5VA.

ADS30

Тековни трансформатор / 150/5 да 5V

TKR-2

RESISTOR, 100V, 47 OHM,200W

VB12-MA

10,5 / V3 / 0,1 / V3,0,1 / V3 KV.0,5 50VA 3P 50VA

12KV. 1000/2 A. 10P10 10VA. ITH:25KA./1sn. AB12

струјниот трансформатор

10204 / 1N-C M12

Изолатор / кафеава /

FQ0207.

аналоген дисплеј

AB12-B12

Тековни трансформатор

NMPA380220

Trafo, Аким

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ