logo

Продажба на Alcem во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alcem со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alcem

102610007

волтметар 96x96 Класа: 1.5 нормален обем од 90 степени 96 * 96 34500 / 100V; TRF. подружници;

120V 17900 290410-STK2/20-550528

волтметар 120V

28067 100210-MAKRO/10 550102

Ампер метар 1000 / 1A-1000A

28068 100210-MAKRO/20 550102

Ампер метар 400 / 1A-400A

30057-240610SMS/40-552073

Voltmeter 154kV / 57,7V

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ