logo

Продажба на Alco во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alco со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alco

04P-473071 50 µF, 250VAC

Capacitor for compressor

0713269

Висок притисок Pressostat 12/19 Бар, Модел: PS3-A5L

0714736

Прекинувач на притисок PS3-A5S

0715102

 Прекинувач на притисок PS3-A1S

0715480

Управувач

0716882

Pressure Switch for Air Condition = 1.2/3.6 BAR - Druckschalter, PS3-A3S,

097998

SWITCH,HIGH PRESSURE,29 BAR/421 PSIG,6 FLA,36 LRA,120/240 VAC,3 A/230 VAC-AC-15,PS: 43 BAR/620 PSIAG,PT: 48 BAR/695 PSIAG,TS: -40….150 C,CE 0035,EN 12263,FOR CHILLER,MODEL PSC-B6S

112802, G 20 S VZ

Директно фитинг -1103021 112802007 алтернативно да Легрис бр. 8306S2000

1158122, EW 10 L VZ

Einstellb.W-Ver. алтернативно да Легрис бр. 8272L1000

1158622, EW 10 S VZ

Einstellb.W-Ver. алтернативно да Легрис бр. 88272S1000

1158632, XEW 10 S VZ

Einstellb.W-Ver. алтернативно да Легрис бр. 8072S1200

1158672, EW 12 S VZ

Einstellb.W жлезда алтернативно да Легрис бр. 8272S1200

1158682, XEW 12 S VZ

Einstellb.W-Ver. алтернативно да Легрис бр. 8072S1200

1158822007, EW 20 S VZ

Einstellb.W-жлезда. м. Dichtkegel 1158822007 алтернативно да Легрис бр. 8246S2000

1184142, GE 12 SR 1/4" ED VZ

Директно завртка-во фитинг алтернативно да Легрис бр. 8211S1213

153802, SWVE 20 SR 3/4" VZ

Завртување жлезда. - 1150121/1153802007 алтернативно да Легрис бр. 8328S2027

184152, GE 10 SR 1/4" ED VZ

Гер. Ограничете. Жлезда. 0184152007 алтернативно да Легрис бр. 8011S1013

184212, GE 10 LR 1/4" ED VZ

Ger.Einschr.Verschr. 8135107 184212007 алтернативно да Легрис бр. 8211L1013

184312, GE 10 SR 3/8" ED VZ

Ger.Einschr.Verschr. 8135117 184312007 алтернативно да Легрис бр. 8211S1017

184352, GE 20 SR 3/4" ED VZ

Ger.Einschr.Verschr. алтернативно да Легрис бр. 8211S2027

200RBT2-AM872-G23

Вентил, електромагнетниот, 3/8 "цевка, 1/8" отвор, 120V

210.0313

Alco вентил тело R404A / R507 TIS-SW 802461

210CA1B1B, CONN. 1", 120V, 50/60 HZ, PCN#038629

2WAY SOLENOID VALVES SERIES 110,200,210,240 & 905

212.0242

Alco Ventiloberteil R22 XB1019-HW100-1B 803043

212.0248

Alco Ventiloberteil R22 XC726-HW100-2B 803070

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ