logo

Продажба на Alcon во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alcon со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alcon

17012ZIA3-5E259

Solenoid Valve

17F31Z1A1-1A41

AIR COMPRESSOR SOLONOIDE VALVE CAT NO - ACD7 CONNSIZE - 1" NPT OPD:O - 14BAR PMAX - 50 BAR VOLTS - 220 FRE - 50 POWER - 19 VA MEDIA - GASES LIQUIDS CE 18091P65

ACD4 110VAC NPT

Alcon ACD серија Директно Постапувајќи електромагнетниот вентил

ACD4EEXDMO

Solenoid Valve Type 6766 for Air Media, Volt –230/50 Hz –3/2

ALCON GB6 3/4"BSP

230VAC електромагнетниот вентил 3/4 "БСП пристаништа, 2/2 начин нормално затворен, алуминиумско куќиште, Viton заптивки, EN161 Одобрени гас Безбедност исклучи, 230VAC Калем

MKR9020

Capacitor 15µF 45A 900VDC +/-10%

PHACO TRAY FOR FAKO INFINITY

Phaco tray for Fako Infinity device

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ