logo

Продажба на Alemite во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alemite со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alemite

1 12V 1700 MAH BATERY FOR 575 A1

Batery за маст пиштол

1/4“ NPTF

фитинзи гигант копчето главата

1/8“ NPTF(F)

C 69 Копче фитинзи главата

1056-S4

Handhebelfettpresse 10.000 ПСИ

1056-SE3

EXTRA HEAVY DUTY GREASE GUN

1056-SE4

GUN:GREASE C/W 1/8 NPT NOZZLE EXTENSION WITH 1/8 IN NPT OUTLET PIPE EXTENSION 6638-B

1188

маст брадавица, рамен 3/8 "NPTF

1189

HOSE, ASSEMBLY 1/8" x 1FT 1/8" NPT CONNECTION

1384-114-214-414

220 V, 50Hz, електрични шематски 1817-1001

1627-B

Љубе фитинг ¼ "-18 NPT

1746-151

Easylube единствена точка смазка

1877,KA121969

маст брадавица

1940-B

Alemite 1940 B маст брадавица со притисок олеснување вентил и метрички навој

308730

Спојка, хидраулична

309727

"T" PIECE

317400

олеснување вентил

317524

ITEM NAME : SPRING ; MAJOR EQUIPMENT : PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : 8549-C ; MAJOR EQUIPMENT

317850-3 4800PSI

HAND GREASE GUN HOSE

317874-30

HOSE ASSEMBLY 3/8" X 1/4" X 30

317874-50

HOSE ASSEMBLY 3/8" X 1/4" X 50

320704-3

ITEM NAME : ROD ; DIMENSION : 27.06 LG ; MAJOR EQUIPMENT : PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : 8549-C ; MAJOR EQU IPMENT

320705

ITEM NAME : COUPLING ; MAJOR EQUIPMENT : 8549-C PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : PNEUMATIC PUMP ; MAJOR EQUIPMEN T

320718

ITEM NAME : BALL STOP ; MAJOR EQUIPMENT : PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : 8549-C ; MAJOR EQUIPMENT

320723

ITEM NAME : PACKING ; MAJOR EQUIPMENT : PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : 8549-C ; MAJOR EQUIPMENT

320732

ITEM NAME : PISTON NUT; MAJOR EQUIPMENT : PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : 8549-C ; MAJOR EQUIPMENT

320736

ITEM NAME : SHUTTLE; MAJOR EQUIPMENT : PUMP ; MAJOR EQUIPMENT MODEL : 8549-C ; MAJOR EQUIPMENT

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ