logo

Продажба на Alerton во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alerton со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alerton

BCM-ETH 715000100

БКМ Ethernet модул (БКМ-ETH) BACTalk контрола модул со 10Base-T / 100BASE TX Ethernet и BACnet MS / амо автобус до 65 BACnet MS / амо-претплатник Во овој модул може да се користи само со се користат БКМ-PWS.

BCM-MDM 715000200

BCM BACNET Modem Module (BCM-MDM)

BCM-PWS 715000000

Модул БКМ напојување (БКМ-PWS) Овозможува до 7 БКМ модули

LTBT-VLC-444

BACnet MS / амо Feldcontoller 4 универзални влезови, 4 TRIACDigitalausgänge и 4 аналогни излези

VAV-SD2A

flowmeter transmitter

VLC-1188 (BACnet MS/TP-Feld Controller 11 Universaleingänge und 8 TRIACDigitalausgänge, 8 Analogausgänge)

BACnet MS / амо Feldcontoller Универзална 11 влезови и 8 TRIACDigitalausgänge, 8 аналогни излези

VLC-1600

управувач

VLC-444

BACnet MS / амо Feldcontoller 4 универзални влезови, 4 TRIACDigitalausgänge и 4 аналогни излези

VLD-362

Контролер за VisualLogic Display Display

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ