logo

Продажба на Alfa Laval во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alfa Laval со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alfa Laval

009340024

ROTOR SET G012 FOR ACP 038N2

009482281

5000 H SPARE PART SET FOR DL25-FA-NNN

10737903

сад вретено

130405 R5610.211

Ротари RING ESY SC 22/23 MO 269 183

130407 R5610.211

STATIC SEAT ESY SC 22/23 MO 269 186

1416100

GASKET NIIN 013754651 ,MAK,TCSG-109, 440,Fuel separators REPAIR SADIK Aluka

176319880

tempreture СЕНЗОР

1763428-81

пневматски побудувачкиот

176345489

Електромагнетниот вентил БЛОК ВОДА

1763736-01 ,PS 42

притисочен прекинувач

1763906-01

ПОВРЗУВАЊЕ НА ЦРЕВОТО

176462101

Single-acting shut-off valve

1765993-80

Valve block repair kit

176600480

Valve block repair kit

176640701

притисочен прекинувач

176670281

Spare parts kit for sludge pump

180008979

Automatic LO filter socket

22104101

навртки

22158101

навртки

22340128

печат прстен

223406 16

WSPX 407

223406 31

WSPX 407

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ