logo

Продажба на Alfa-Lub SRL во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alfa-Lub SRL со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alfa-Lub SRL

33530

kit for pump size 1/2"

37758

digitaler Handdurchlaufzähler

PNEUM. PUMPE 5:1

NBR фоки, Има врска ¼ " Пополнување врска Ѕ " Работен притисок 6-8 бар, без додатоци

PNEUMATISCHE PUMPE 1:1, SERIE 600

Transfer pump R11-23 l/min 940 mm art-OA 32073 (60/30/18) belly ring

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ