logo

Продажба на Alfamatic во МАКЕДОНИJА

ИМПЕХРОН ДОО / IMPEXRON LTD.  веќе неколку години ги нуди производите на Alfamatic со разумна цена и време на достава на индустрискиот пазар во МАКЕДОНИJА . Проверете ги производите на нашата веб страна, доколку не можете да ги пронајдете производите кои Ви се потребни, испратете ни го Вашето барање со цел да Ви изготвиме понуда за истите. Ние ги доставуваме производите во МАКЕДОНИJА .

производи од марката Alfamatic

20/30CB15000500D

воздух цилиндри

3603

arm press MOP15

A-AX0840.165.020

Волумен

AP-0840-60-15-NN

AP08 60/15 2-S

AP-0950-60-25-NN

AP09 60/25-S

AP-1063-115-5-1-NM

ЦИЛИНДЕР

AP-1063-30-5M 

hydropneumatic цилиндар

AP-1063-30-5-NN

03.005 AP1063 1 N

AP1180

клипот

AP-1180-30-5-NN

АП-11 03005 1N

AX12 03005 N1

група на моќ

AX12 06005 1N XR

група на моќ исто како и во серискиот број 9903282

CN 16000200 10BAR

Волумен серија CNOMO Ø 160 мозочен удар 200 mm со следниве карактеристики: · Круг алуминиумска цевка · Клипната шипка во хром обложен челик · Без магнет

CR 80 400

енкодер

CRM040096FNR

РОТАЦИОННИ ЦИЛИНДЕР

KAP10

special AP10 unit with drawing no. 03009.

KAX 12

комплет печат

KAX11

CYLINDER REPAIR KIT

MF-162-0150

интензивираат

OP CB 8

чувар на безбедноста направени во согласност со CE норми. чувар безбедност затворени на грбот и на двете страни на печатот. Слободен предниот дел.

OP8 SB 1

хидро-пневматска настани со C-рамка структура, технички карактеристики: . кг максимум удар 8000 со 6 bar пневматски за довод на . вкупно 115 mm мозочен удар . моќ мозочен удар mm За 15 . пневматски тип логика SB1 (види каталог за повикување)

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ